Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hello Baby

2011.05.07. 22:00 - R-amy

Címkék: előszóként...

 

 Két dolog van az életben amiért egy nő mindenre          képes... hogy ne legyen gyereke és hogy                      LEGYEN GYEREKE!

 Néhány éve úgy gondoltuk a férjemmel, hogy eljött az ideje      annak, hogy kisbabánk szülessen. Évekig minden fontos volt,    legyen stabil anyagi hátterünk (munkánk, pénzünk,                otthonunk,  autónk,...). Úgy gondoltuk ha   ez mind meg van,    jöhet a baba.  Ma már tudjuk, hogy mindez   nem számít,          hiszen bármit  elérhetünk az életben, de a                                gyermekáldás kegyéről nem mi  döntünk, az megmaradt a        természet kiváltságának. Ha nincs  szerencsénk akkor nem     sikerül. Kérdezheted és akinek elsőre  sikerül? Hidd el               kedves   olvasó ma már tudom, hogy ez  szerencse kérdése és nem is tudja az akinek elsőre sikerül, hogy milyen szerencsés. Egy aprólékos, pontos, sokszereplős mechanizmus minden elemének kell precízen működnie ahhoz és mindennek jókor, jó helyen lennie, hogy a várva várt kisbaba megfoganhasson. Az meg egy megint hosszú és veszélyes út, hogy meg is születhessen az a kisbaba. Mi is nehezítjük a szerencse dolgát azzal, hogy manapság 30 év felett vállalunk gyereket, arról nem is beszélve, hogy két végéről égetjük a gyertyát. Mindent akarunk egyszerre és a szervezetünk egy idő után már nem bírja a terheket. Az áldott állapothoz pedig egészséges, boldog, kiegyensúlyozott nőre van szükség.

Mi 2 éve járjuk a kórházakat (hozzáteszem, ha nem lennének hasonló cipőben járó ismerőseim, akik segítik a mi lépteinket is, akkor legalább 2 évvel le is lennénk maradva az ismereteket tekintve). Mélységesen felháborít, hogy mennyi zsákutca vár azokra, akik nem veszik kezükbe saját sorsuk irányítását és csak az orvosokra bízzák magukat. Itt szeretném megkövetni azokat az orvosokat (és meg is köszönni nekik), akik erejükön felül is próbálnak segíteni betegeiken. Sajnos ezek az orvosok nagyon kevesen vannak. A többiek csak egy jó és biztos üzletet látnak a meddőségben és igyekeznek is meglovagolni a lehetőségeket. 

Ezen az oldalon szeretnék a Te segítségedre is lenni, hogy az én és sorstársaim tapasztalatából erőt és segítséget meríthess és hiszem azt, hogy a Te véleményedre, tapasztalatodra nekünk is nagy szükségünk van. Egymást segítve, támogatva elérhetjük, hogy minél több hasonló helyzetben lévő nőnek sikerüljön az élet legnagyobb csodája, hogy végre ANYA LEHESSEN...:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr382883557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása