Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Villarosa kapszula - van akinek ez segített

2011.06.11. 21:25 - R-amy

 

Levelezés Putz Líviával

július 13, 2011 | Az én "utam"GyógynövényekSegítség teherbeeséshez

Szabó Renáta írása

 

Bemásoltam ide, mit javasolt Putz Lívia fitoterapeuta és mit írt a Jamsz gyökérről. Arra kérlek titeket, ne szedjétek csak úgy magatoktól ugyanezeket, mert mindenki szervezete máshogy működik és más az előéletetek a babatervezés kapcsán. Inkább írjatok Ti is neki vagy forduljatok valamilyen szakemberhez és az alapján döntsetek mit szedtek.

A levél:

Kedves Lívia!
Szeretném kérdezni akkor hogyan kellene szedni ezt a jamszgyökér kivonatot és párom mit igyon. A jamszgyökérrel kapcsolatban azt nem értem, hogy az interneten különböző gyógynövényes oldalakon természetes fogamzásgátlóként nevezik. Nem értem ezt a kettősséget hogy segítheti a babásodást és egyben hogy gátolhatja. Talán a mennyiség számít? Nekem a Villarosa kapszula van, azt jó ha szedem? Három napja szedem 2*1-et.
Leírnám még mit szedünk, hogy nehogy kiüsse a valami a másikat, a magzatvédőn kívül kb 1 hete kezdtük szedni.

Én: -magzatvédő vitamin, Ginseng Royal Jelly méhpempős kapszula 1/nap, Villarosa kapszula 2×1/nap, jódaqua víz 1 kiskanálnyi 1 pohár vízbe/nap

Párom: – Aloe Vera gélt iszik, Maca Vibe 3×1/nap
Ezeket szedtük mikor természetes úton sikerült, azért próbáljuk most is ezeket.
Még az E-vitamint szoktuk szedni, de most nem szedjük.

Sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, én rendszeresen mozgok, tornázok.

Köszönöm szépen válaszát!

Szabó Renáta
—————————————————————————–
Kedves Renáta!

villarosa kapszula jó lesz, az adagolás is, de akár 4×1 ig is emelheti az adagot. A fogamzásgátló hatást valóban a nagyobb mennyiségben való alkalmazása teremti meg, ez azt jelenti, hogy kb. 500mg-os hatóanyagtartalmú kapszulákból kell szedni napi 10-15-öt, és így is csak 9-11 hét után alakul ki a fogamzásgátló hatás, ami abban nyilvánul meg, hogy a hüvely nyálkahártyájának összetételét úgy megváltoztatja a növény, hogy a spermiumok nem tudnak felkúszni a kívánt helyig, hanem gyakorlatilag visszacsúsznak rajta, elpusztulnak.

Visszatérve a teendőkre. Önnek akkor a Villarosa kapszula, és amit leírt, azok mehetnek…
A párja által szedett dolgok is jók.
Ezen felül kellene egy diólevél és csalánlevél 1:1 arányú keverékéből készült teát fogyasztani reggelente és esténként 6 hétig mindkettejüknek.
Egy-egy adaghoz 1 szűk evőkanálnyi mennyiséget kell leforrázni 2 dl vízzel, 10 percig áztatni, majd leszűrve, ízesítés nélkül kell fogyasztani.

Ezen kívül érdemes az állati fehérje mentes diétát is megcsinálni egy hónapig. (Ezt is mindkettejüknek javaslom…) Ezt csatolom a levélhez.

Írjon, kérem, ha még van kérdése!
Addig is mielőbbi gólyarepkedést kívánok! :)

Üdvözlettel:

Putz Lívia
fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó
biorezonancia terapeuta
Tel.: 06 (30) 416 76 62
E-mail: putz.livia@smaragdhaz.hu
Skype: putzlivi

——————————————————————————————-

Villarosa kapszula - 60 db

A Villarosa kapszula és a Villarosa gél - a természetes női hormon forrása. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között. 

A menopauza (változókor) a hormonháztartás megváltozásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők. 

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat. A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak. 

Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteronszerű anyagainak felhasználása. A wild yamból könnyen kinyerhető, átalakítható a hatóanyag. 

A Villarosa kapszula rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása). Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki. 

Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti. Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre. Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a klimax kellemetlen tüneteit. Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet. A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát. 

A Villarosa kapszula ajánlott napi adagja 2x1 kapszula

Ára: kb. 3000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr153058732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m-the-judge 2011.09.10. 19:22:22

Köszi az infókat, nagyon hasznosak számomra is.

R-amy 2011.09.14. 18:32:13

@solution: Nagyon örülök, ha segíthettem :) ...és sok sikert Neked!


süti beállítások módosítása