Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A Felurant és Ovant termékenységfokozó páros

2011.09.16. 16:31 - R-amy

 

Ferulant és Ovant, termékenység

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ferulant és Ovant -

Termékenység fokozás

Az Ovant a női a Ferulant a férfi termékenységet fokozza, növelik a teherbeesés valószínűségét.

 

A Ferulant kapszula

Férfi termékenység fokozásA kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény.
Ferulant kapszula férfiaknak készítmény, egy 71 betegen elvégzett, placebo kontrollos, tájékozódó jellegű vizsgálatban jelentős mértékben megnövelte a spermiumok számát és mozgékonyságát.

 

Ferulant ajánlott szedési módja, naponta 3 x 1 kapszula, 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Mire kell ügyelni a kapszula alkalmazásának megkezdése előtt, ill. alkalmazása alatt?
Javasolt az életmód és táplálkozás megváltoztatása, amely jelentős befolyással bír a megtermékenyítő képességre (kávé, cigaretta, drogok, alkohol mellőzése)

A készítmény Angelica sinensis komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a napon való hosszú ideig tartózkodást és a szolárium használatát.

Ferulant férfiak számára ajánlott, 18 éven alul nem alkalmazható. Amennyiben Ön gyógyszeres kezelés alatt áll, tájékoztassa kezelőorvosát. A Ferulant a gépjárművezetést, az ajánlott adagolásban nem befolyásolja.

Ferulant Kapszula Összetétele


 

  • 175,0 mg L-karnitin = 300,0 mg L-Carnitinum fumaras formájában
  • 100,0 mg zöld tealevél kivonat = Camelliae sinensis fol. extr. sicc. (5:1)
  • 75 IU E-Vitamin = 61,6 mg D-a-tocopherylis succinas formájában
  • 60,0 mg C-Vitamin = Acidum ascorbicum
  • 50,0 mg angyalgyökér kivonat = Angelicae sin.radicis extr.sicc.(10:1) megfelel 0,05-0,09 mg ferula savnak
  • 7,50 mg cink = 52,4 mg Zinci gluconas formájában
  • 0,035 mg szelén = 0,084 mg Natrii selenas formájában
  • 1,0 mg Vitamin B6 = 1,22 mg Piridoxini hydrochloridum formájában
  • 0,20 mg folsav = Acidum folicum
  • 0,003 mg B12 Vitamin = Cyanocobolaminum / kapszula.

 

Kapszula segédanyagai (kapszula töltet): rizspor, magnézium-sztearát, szilíciumdioxid.
Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

Ferulant hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad fogyasztani, illetve amennyiben vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót is használ. Ne szedje A Ferulant kapszulát együtt a clomifennel, így például a Clostylbegyt tablettával, és más hormont tartalmazó szerekkel!

 

 

Az Ovant kapszula 

 

Ovant női termékenység fokozóAz Ovant fogamzást elősegítő készítmény. Az Ovant kapszula 2 fő összetevője a perui maca és a zöldtea kivonat. A forgalmazói ajánlás szerint ezek stabilizálják a hormonháztartást, segítik a szervek egészséges működését, és ezáltal elősegítik a fogamzást. Az Ovant antioxidáns összetevői rendezhetik a szabálytalan ciklusokat, amivel ismét nőnek az esélyek a kisbaba megfoganására. Ráadásul az Ovant kapszulának „kettő az egyben” funkciója van, tehát nemcsak abban segít, hogy mielőbb élvezhesse a várandósság állapotát, ráadásul a teherbeesés előtt „feltölt” vitaminokkal, ezáltal a hatása bizonyos mértékig a várandósság alatt is fennmarad. Az Ovant védi a magzati burok épségét illetve gátolja a magzati fejlődésirendellenességeket.

 

A perui macából az Ovant 120 mg-ot tartalmaz, 3 kapszulában összesen. A perui macaegy gumós növény, mely Peru legnagyobb ültetvényein termesztenek. Számos értékes összetevőt hordoz magában, így fehérjét, növényi rostokat, szénhidrátot, telítetlen zsírsavakat, ásványi sókat, ezen belül kálcium, foszfor, magnézium, cink, vas, vitaminokat, B1, B2, B12, C, E illetve tanint és szaponint.

 

Az Ovant Kapszula Összetétele, napi 3 kapszulában

Perui Maca kivonatL-ArgininZöld Tea kivonat6 mg= B6 Vitamin12 mg= B12 Vitamin150 iu= E-vitamin18 mg= Vas400 mg= Magnézium800 mg= L-Arginin15 mg= Cink400 mg= Folsav80 mg= Szelén

 

perui zsázsa titka, hogy serkenti a belső elválasztású mirigyek kiválasztását, és egyensúlyban tartja a hormonok aktivitását, ezért lehet hatásos a meddőségi problémák kezelésében. A perui zsázsa vérkeringési problémáknál stabilizálja a vérnyomást, illetve az immunrendszert erősíti, véd a stressztől.

Az Ovant készítményben lévő zöldtea hatásai jobban ismertebbek. Az Ovant 225 mg-ot tartalmaz, 3 kapszulában. A zöldtea hormonnormalizáló hatású, csökkenti a daganatok kialakulásának a lehetőségét, továbbá ránctalanít illetve öregedés-gátló hatású.

 

Az Ovant kapszulából naponta 3-szor 1 szemet ajánlanak a gyártók, három hónapon keresztül, a várandósságot megelőző időszakban. Egy hónap szünet után a kúra ismételhető.

 

Minden előnyös ígérete ellenére az Ovant sem csodaszer. Inkább a nem szervi eredetű meddőség esetén érdemes megpróbálkozni a szedésével. Az Ovant előnyös lehet, amennyiben agresszív hormonterápia előtt még adna magának egy „utolsó esélyt”, illetve ha már huzamosabb ideje várjáták hiába a fogamzást.

Az Ovant kapszulát ne szedje, amennyiben magas a vérnyomása, ha már várandós vagy, vagy szoptat. Ezekben az esetekben a készítmény szedése nem ajánlott!

A két készítménnyel együtt ajánlott a méhpempő fogyasztása is, mely kettővel a teherbeesés valószínűségét tovább növelhetik.

 

Mindkét kapszula 60 db-os kiszerelésben kapható, ára 8.600 Ft/doboz (mindketőt 2 x 8.600 Ft-ért tudod megvenni)

 

A termékeket és az egyéb bio termékeket itt tudod beszerezni ... www.biomax.hu/artablazat/ 



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr953232144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása