Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hogyan viselkedjünk kedvesünkkel, ha nem jön a baba

2011.10.12. 20:19 - R-amy

 

Tippek férfiaknak...

 

(Az alábbi szöveget levélben kaptam és nem tudom, ki a szerzője, de tetszik amit írt, ezért itt a helye :) )

 

 

Eszünkbe se jusson lemeddőzni a párunkat. Nem Ő meddő, mint Nő, hanem Mi vagyunk meddők, mint Pár. Mással talán már rég lenne gyereke. Sőt, ha az ő nyakába varrjuk az egész problémát, valószínű, hogy egyszer majd mástól lesz gyereke, mi meg gondolkozhatunk, mit rontottunk el.


Maximálisan m
űködjünk együtt párunkkal. A teherbeesés, pláne terhesség lényegi része a nőn múlik. Mi olyan keveset tudunk tenni az ügy érdekében, hogy semmi sem indokolja, hogy azt ne 100 %-an próbáljuk teljesíteni.


Ha szex, akkor szex. Akkor, amikor
Ő mondja, még ha ligakupa-döntők hullanak is az égből. És közben csináljunk úgy, mint akinek tényleg borzasztóan van hozzá kedve.


Ha spermaadás, akkor spermaadás. Míg a n
őnket a legkülönfélébb traumák érik, mi legfeljebb teniszkönyököt kapunk. És ha nem akarjuk, soha, senkinek nem mondjuk majd el, hogy láttunk már urológiai rendelőt belülről.


Nyafogás és hiszti nélkül szedjük be a spermakép-javító gyógyszereinket. A rossz spermaképnek az égegyadta világon semmi köze nincs a férfiassághoz! És ha rossz a spermaképünk, attól nem fog javulni, ha homokba dugjuk a fejünket!  Gondoljunk arra, hogy nekünk legalább nem kell injekcióznunk magunkat. Proaktívak önszorgalomból vásároljanak méhpemp
őt, E-vitamint és Q10 koenzimet, majd zsebeljék be érte a dícséreteket.


Kövessük naprakészen választottunk kezeléseit (latin elnevezéssel együtt
J), aktuális diagnózisát, gyógyszereit. – hidd el nagyon jól fog esni neki! Legyünk tisztában azzal, hogy ciklusának körülbelül hányadik napján jár. (Kezdők alaposan tekintsék át a női ciklus általános működését.) A 26-ik naptól fölfelé jelezzük diszkréten, hogy úgy érezzük, hamarosan két csíkot üdvözölhetünk a terhességi teszten.


A n
ők egy-egy ciklus alatt több hormont termelnek, mint mi egy év alatt. A meddőségi kezelések alatt a hormontermelésük bizonyos esetekben akár meg is százszorozódhat. A hormonszint kihat az egyén hangulatára. Ha ezeket az állításokat szinkronizáljuk, könnyen beláthatjuk, hogy a női ún. hiszti a női nemmel járó természetes jelenség. Tanuljuk meg kezelni! Ne reagáljuk túl a hangulatváltozásokat, de ne is legyünk autisztikusan érdektelenek. Pár hónap alatt kialakíthatjuk a megfelelő hozzáállást - higgyük el, lesz alkalmunk gyakorolni.


N
őnk hangulata a ciklus közepén emelkedni kezd, az utolsó napokban száguld a csúcsra, hogy aztán az új ciklus első napján a mélybe zuhanjon. (Ismétlő kérdés: mikor is van az új ciklus első napja?) Ilyenkor legyünk hangsúlyozottan kedvesek. Találjuk ki, mi az, ami már igazán túlzásnak számít kedveskedés szempontjából

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr33298330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása