Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Babát tervező nők TÍZPARANCSOLATA

2011.07.17. 08:36 - R-amy

Ezt a cikket a babatakarok.hu/Kriszta blogja oldalon találtam és nagyon megtetszett. Mivel magam sem tudtam volna jobban leírni, most megosztom Veletek az eredeti cikket...

 

BABÁT TERVEZŐ NŐK TÍZPARANCSOLATA

Neeem, nem szerepel benne, hogy ne görcsölj a babán. Ez egy lehetetlen tanács, amit én is utálnék a helyedben. Helyette inkább néhány pozitív gondolatról van szó, amelyek segíthetnek egy kicsit kilépni a hónapok-évek óta tartó ördögi körből, és talán a vonzás törvénye alapján közelebb juttathatnak az álmaid megvalósulásához.

Úgy gondoltam, hogy az új év első napjaiban talán nagyobb szükség van pozitív gondolatokra, mint termékenységet segítő szerekre. Hiszen ha pozitívan indítod az évet, akkor nagyobb esély van rá, hogy pozitívan is folytatódik. Remélem szó szerint POZITÍVAN.

 

1. Ne gyereket csináljatok, csak élvezzétek egymást, és a szexet.

2. Életed minden percében töltsön el a töretlen hit abban, hogy hamarosan nektek is lesz egy gyönyörű kisbabátok. Ebben soha ne kételkedj!

3. Csak olyan nőgyógyászt válassz, akiben száz százalékig meg tudsz bízni, akiről úgy gondolod, hogy tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előbb megérkezhessen hozzátok is a gólya. Ha szemernyi kétséged is van vele kapcsolatban, azonnal válts, és keress másikat. Ha már most sem bízol benne, hogyan támaszkodhatnál majd rá életed egyik legkiszolgáltatottabb időpontjában, amikor világra segíti a kisbabádat?!

4. Ahelyett, hogy minden percben a tested rezdüléseit figyelnéd – fájnak-e már a melleid, vannak-e menstruáció előtti fájdalmaid, van-e már hányingered – inkább kényeztesd magadat. Amikor közeledik a menstruáció kritikus időpontja, ahelyett, hogy rágörcsölnél, próbálj inkább elfelejtkezni róla. Munka után nézz otthon klassz, romantikus filmeket, olvass olyan könyveket, amelyek kikapcsolnak. És igenis vágj be egy finom sütit, ha épp arra vágysz, ne pont ilyenkor számolgasd a kalóriákat. 

5. Ne aggódj folyamatosan a testedben zajló folyamatok miatt. Ne gondolkozz azon, hogy vajon biztosan a jó időpontban szeretkeztetek-e, hogy volt-e tüszőérésed, vagy hogy elég vastag-e ebben a hónapban a méhnyálkahártyád. Tedd pont az ellenkezőjét ezeknek. Gondold azt, hogy a tested tökéletes, hiszen Te is a teremtés csodája vagy, egyedi és megismételhetetlen. A pocakod pedig a világ legjobb helye, ahová érdemes beköltöznie egy pici babának.

6. Mivel egyedi vagy és megismételhetetlen, ne hasonlítsd össze a saját vizsgálati eredményeidet másokéval. Nincs értelme,  hiszen minden ember más és más. Ráadásul ez nem verseny, ahol számadatokat kellene villogtatni.

7. Ha lombikbébi programban veszel részt, felejtsd el az internetet és mindenféle ezzel kapcsolatos szakirodalmat. A felesleges idegeskedés helyett – ami törvényszerűen következik a fentiek olvasgatásából – inkább teremts nyugodt körülményeket magad körül.

8. Minden nap egyszer ismételd el ezt a mondatot magadban: „Elengedem a félelmeimet, és megnyitom a lelkemet és a testemet a kisbabám számára. Készen állok az anyaságra.”

9. A „meddőség” szót töröld a szótáradból. Soha többé ki se ejtsd a szádon, és ne is gondolj rá. Ha mégis felmerülne benned a meddőség gondolata, azonnal helyettesítsd egy képpel. Képzeld el, ahogy egy fotelban ülsz, és a kisbabád a kezedben szuszog. Szinte halld a szuszogását, érezd az illatát, és hagyd hogy elárasszon a boldogság. Ezzel pozitív energiát sugárzol ki magadból az univerzumba, és a valóságban is bevonzod az életedbe a kisbabádat. 

10. A tested folyamatos figyelése helyett fordulj inkább a lelked felé. Vedd górcső alá a félelmeidet. Derítsd ki, vannak-e fenntartásaid a várandósággal, az anyasággal kapcsolatban. Ha igen, próbáld feldolgozni őket, hogy még véletlenül se képezhessék a fogantatás akadályát. Amennyiben egyedül nem boldogulsz, beszéld át a félelmeidet a barátnőiddel, akik esetleg segíthetnek más nézőpontból látni a dolgokat. Ha nagyobb „gubancokról” van szó, akkor pedig kérd szakember segítségét. Igen, pénzbe kerül. De hosszú távon megéri a befektetés, hiszen egy csodálatos kisbaba lehet a „jutalmad”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr493073694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása