Te is kisbabát szeretnél?

A Hello Baby blogot azért hoztam létre, hogy megoszthassam az összegyűlt tapasztalataimat, információimat azokkal a hasonló cipőben járó emberekkel, akiknél bár nagyon várják, de még nem kopogtatott a gólya. A blogra összegyűjtöttem minden érdekes, hasznos oldalt, publikációt és információt is a témában, hogy Te kedves olvasó, mindent megtalálj ami fontos lehet ... de ha többre is kíváncsi vagy...néz körül a blogon :)

Ti írtátok Nekem...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lelki okok amik gátolhatnak? Meddőségi állapot oldása...

2011.07.19. 19:56 - R-amy

 

A Napszikra terápiás stúdió oldalán találtam, ezt a cikket. Ha úgy gondolod, hogy hasznos lehet Neked, érdemes felkeresni őket. 

 

MEDDŐSÉG oldása /áldatlanból áldott állapotba...

 

Meddőség: áldatlan állapot vagy termékeny időszak? 
Miénk a választás!

Lehetőség, hogy kapcsolatba lépjünk Önmagunkkal!

Meddőnek lenni. Az embernek - szó szerint - még a víz is lecsorog a hátán, ha ezzel próbálják stigmatizálni, vagy béklyóba kötni. Nem könnyű helyzet, de nem is megoldhatatlan!

Nagyon fontos, hogy az ezzel megrémített személy, ne engedje, hogy hatalmába kerítse mindaz a lemondás és félelem, amit egy ilyen diagnózis esetén tapasztal.

A transzperszonális pszichológia a nyugati pszichológiát ötvözi a keleti bölcselettel. Olyan krízisekre koncentrál, amelyek megterhelik az ember életét. Mint transzperszonális pszichológiai terapeuta azt vallom, hogy e nehézségeket érdemes megragadni, saját hasznunkra, fejlődésünkre fordítani. A problémák mélyére hatolva, megtalálható azok megoldása is. Egy hasonlattal élve, olyan ez, mint ahogy vízbe merül az ember: egyre mélyebbre süllyed, ám egy idő után a víz felhajtó ereje nem engedi a további merülést, majd a víz felszínére, sőt azon túl is repít. Ez igaz meddőségi problémák esetében is. 
Ha vesszük a bátorságot és lemerülünk a probléma mélyére, ha válaszokat keresve kérdéseket teszünk fel saját magunk számára, ha bevállaljuk önmagunk vizsgálatát, lehetőségünk adódik egy teljesebb élet megélésére, GYÓGYULÁSRA is, a személyiség fejlődésére. Terápiában segítem, hogy a mindenkiben létező belső öngyógyító erő felébredjen. Vétek feladni a küzdelmet az egészségért, a lelki békéért!

Megdöbbent, hogy a meddőséggel fogalakozó cikkek, ill. fórumok, mily mértékben támaszkodnak a biológiára, azaz az emberi test gyógyítására. Figyelmen kívül hagyva azt, hogy az embernek van még (legalább) két dimenziója: a lelki, valamint a szellemi síkja is.

A meddőség okait kutatva az a meglátásom, hogy jóval nagyobb mértékben befolyásoljaz, hogy milyen az egyén lelki állapota, vagy az adott életszakaszához, valamint a környezetéhez való viszonya. Ezen területeket vizsgálva-kutatva konkrétan megtalálhatók olyan problémák, elfedett traumák, el nem temetett, fel nem dolgozott konfliktusok, amelyek megakadályozzák a megtermékenyülést, ami alapvetően nem más, mint két sejt találkozása és egybeolvadása.
E két sejt,bár részben a végtelenből érkezik, de egy Nő és egy Férfi közvetítésével találkozik a földi létben. E két emberi lény pedig mindent átad ennek a szabad szemmel nem látható, de a világot mégis befolyásoló és meghatározó apró kis élőlénynek. Ha bármelyikük oldalán elakadás, gát jelentkezik, akkor a nő képtelen a sejtjét megnyitni a világmindenség felé, a férfi pedig képtelen sejtjével a termékeny behatolásra.

         Magam terapeutaként, nem tudok mást tenni, mint saját életem tapasztalatára, valamint a gondolkodásomra, elkötelezettségemre és belső hitemre támaszkodva arra buzdítani mindenkit, keresse meg Belső Önmagát, lépjen vele aktív, pillanatra kész kapcsolatba, mert a gyógyító erő bennünk van! Az önmagunkért való felelősség nem adható át semmiféle orvosnak, gurunak, külső vagy belső látónak. Szükség van a segítőkre, útmutatókra, vezetőkre, de a lépéseket nekünk, önmagunknak kell megtennünk, hiszen a választás a miénk, amiből eldönthetjük: 
a meddőség áldatlan állapota átalakulhat-e egy áldott, termékeny időszakká?

Egyéni, a meddőség oldását célzó problémákkal, konzultációs időpont egyeztetéséhez, várom megkeresését az alábbi elérhetőségeimen, vagy a honlap KAPCSOLAT / Bejelentkezés menüpontjából.


Információ és időpontfoglalás: MEDDŐSÉG oldása /áldatlanból áldott állapotba...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobaby.blog.hu/api/trackback/id/tr283081183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása